کوفته تبریزی

مشهورترین غذای تبریزی، کوفته ی این شهر است که طعم بسیار لذیذی دارد. در گذشته برای تهیه ی کوفته، گوشت را در هاون سنگی می کوبیدند و سپس سبزیجات و لپه را به آن اضافه می کردند. اما امروزه بیشتر از گوشت چرخ کرده برای تهیه ی این غذا استفاده می کنند. در آخر هم گردو، آلو، پیاز سرخ شده، زرشک و بعضی ها هم تخم مرغ داخل آن می گذارند و در سسی که از رب گوجه فرنگی و آب و زعفران تهیه شده، می پزند. معمولا کوفته ها را با پیاز سرخ شده، زرشک و گردو تزئین کرده و نوش جان می کنند.


خوشمزه ترین مزه ها ی ,کوفته ,تهیه ,شده، ,ها ,گوشت ,ی این ,تهیه ی ,می کنند ,برای تهیه ,سرخ شده،منبع

۹ غذای رژیمی که شما را به سرعت به وزن ایده‌آل می‌رساند!

راز و رمزهاي شله زرد

قلیه ماهی بندرعباسی تند و خوشمزه

آموزش گام به گام و طرز تهیه “شیرینی کشمشی”

بهترین و خوشمزه ترین پیش غذاهای گرجستان

باسلوق مخصوص ارومیه

طرز تهیه “دمی گوجه”

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

جدیدترین یوزر نیم پسورد نود 32، eset nod32 تهران فان راز زیبایی دانلود فایل فروش انواع دستگاه سیل کن ثبت شرکت در ترکیه خرید و فروش لوازم یدکی گریدر کوماتسو mizkade نوین سلامت دست نوشته های یک پسر دلنشین