برنج را خوب بشوئيد ، آن قدر که آب روي آن کاملا زلال باشدو با مقدار لازم آب خيس کنيد .زغفران را سائيده با مقداري آب جوش در ظرفي ريخته ودر ظرف را بگذاريد تا زغفران بيندازد. برنج را با 8تا 10 برابر آب در قابلمه اي بزرگ تر از گنجايش آن با يک پر نمک بار بگذاريد تا کاملا ً .وقتي برنج کاملا پخته شد و لعاب انداخت شکر را ( که خوب تميز کرده

 در وبلاگ هنر آشپزی ما  را دنبال کنید.

راز و رمزهاي شله زرد
 

 

 

خوشمزه ترین مزه ها آب ,کاملا ,برنج ,  ,زغفران ,بگذاريد ,بگذاريد تا ,    ,برنج را ,وقتي برنج ,ً وقتيمنبع

۹ غذای رژیمی که شما را به سرعت به وزن ایده‌آل می‌رساند!

راز و رمزهاي شله زرد

قلیه ماهی بندرعباسی تند و خوشمزه

آموزش گام به گام و طرز تهیه “شیرینی کشمشی”

بهترین و خوشمزه ترین پیش غذاهای گرجستان

باسلوق مخصوص ارومیه

طرز تهیه “دمی گوجه”

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

بازار سنگ eliseitcbl1 daily تخفیف ویژه سبز کاپ -لیوان یکبار مصرف کاغذی-چاپ اختصاصی بیا برا خرید شایان پارت | SHAYAN PART باسکول فروشگاهی | باسکول فرش ماشینی کاشان Allanrweyb2o tapak کانال لینکیاب گروهای چت تلگرام